Doua facultati…problem!?

Kein problem, cum ar zice fostul meu…eh, aparent n-ar fi asa. Incep sa dezvolt o alergie la oamenii care ma intreaba la ce facultate sunt, iar in momentul in care le raspund au urmatoarele doua posibile reactii:

1. „Ah, si unde e facultatea asta Marketing sociologic? E noua?”

2. „Faci doua facultati?? [moment de stupoare] Si cum te descurci? E greu, NU-I ASA?”

In cazul 1, explic frumos si concis ca sunt doua facultati diferite: Marketing-ul in cadrul ASE-ului si Sociologia din Universitatea Bucuresti, iar oamenii inteleg (sau cel putin asa imi dau impresia pt ca nu insista pe subiect). Eh, cazul 2 ma scoate din minti every single time: cum sa le explici fara sa pari Napoleon ca poti sa le impaci pe amandoua rezonabil? Daca zici ca da, intr-adevar e dificil, automat (parca au buton, fraaaate!) incep intrebarile de genul: „Pai si cine te-a pus? Una nu-ti ajungea? Daca nu te baga in examen pt ca nu ai prezenta necesara la seminarii? Daca o sa ai restante?”. Daca, in schimb, incerci timid sa zici ca te descurci tu, nu e mare filosofie, iti place ce faci la amandoua, dezlegi furia populatiei normale ce considera ca tu ii vezi ca pe niste limitati, iar pe tine te vezi ca echivalentul lui Einstein in stiinte sociale. Concluzia lor: „Ia uite-o, frate, si p-asta cu facultatile ei!”

Concluzia mea: oameni buni, nu ma vad ca the next best thing al Romaniei si cu atat mai putin al domeniului social, ci pur si simplu sunt doua facultati ce trateaza subiecte care ma intereseaza. Eu nu ma bag in fizica voastra cuantica sau chimia industriala, ca sa nu mai vorbim de informatica. Fiecare cu pasiunile si interesele sale sau vorba unei prietene: „daca alea te freaca pe tine la melodie, fa-le muci, mama!” [scuzati limbajul colocvial, dar e mai…colorata in exprimare, altfel fata buna 😀 ]

A, si daca ti se pare ca „ma atac” [ce-mi place mie expresia asta X( ] in postul fa-mi si mie si tie o mare favoare si iesi drecu` de pe site-ul asta!

From Russia with love,

„aia cu doua facultati”

Publicitate

3 comentarii »

 1. vio Said:

  vai. deci uite-o pe asta cu facultatile ei:| frate cum poti sa fii la 2 facultati adica tu nu mai ai viata sociala 😐

  ne-am gasit 😐 cu 2 facultati fiecare…astea inseamna 2 oameni cu 4 facultati doar una singura in comun? :))))

  deci asta ar veni..2 oameni cu 4 licente?

  deci asta ar veni… :)) ar veni maine pisoi la o cafea de dimineata? :>

 2. Rapy Said:

  te ataci? :))) unora nu le ajunge una… :))) =))) bv pt facultati!!! la premiul nobel sa ma amintesti si pe mine! 😉 =)))) vio ma …. si ea face 2…. :))))
  Va pup maimutoaicelor. ( scuzati limbajul colocvial, luatio ca pe o alintare… sau… cum vreti voi =))
  :*

 3. Tia Said:

  mda….what can i say more then „i’m in za same shit”? :)) si ah,da….celebrul „u go girl,u show them” :)) pai mah…sa stii k…Napoleon a facut el ceva la viata lui…un little something acolo=)) asa k stop being modesta draga tu vai:P


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: