What if the lights go out and maybe…paaaaaarty!

Dovlecei…asta e cuvantul cheie si asta ar trebui sa va ramana in cap dupa ce terminati de citit articolul. Got it? 😀

Asa, sa incepem cu inceputul. Avem una bucata Flavia aproximativ singura acasa si una bucata gasca cu apartament in Bucuresti pentru ca domnii sunt „moldoveni d-acilişa” (pentru cunoscatori:P). Ah, si doua pustoaice la fel de „moldovience” (nu ma intelegeti gresit, sunt foarte tari oamenii si ma simt ca acasa cu ei). Si cam atat cu resursele umane. Mai avem niste dovlecei si un borcan de bulion (dubios, de altfel, n-am indraznit sa-mi bag nasul), o sticla de vodka, una de J&B, una de suc, doua pliculete ratacite de 3 in 1, muuuuulta apa chioara, tigari de toate felurile si culorile. Intre timp au mai aparut si niste pizza in poveste, mai multe paturi, perne si pături, un film de groaza si un thriller psihologic, politia, mult tembelizor si distractie in toata casa si pe la vecini (de ce credeti ca am mentionat si politia aici?).

Asa, ati retinut pana acum? Bun, trecem mai departe. Ce se intampla daca amesteci toate ingredientele enumerate mai sus?? Cocktail Molotov sau o noapte nebuna in 6 😀

First things first: dovleceii…eh, sa zicem ca dovleceii n-au mai ajuns la forma lor finala ingurgitabila si au ramas materie prima pentru…o alta noapte.

In rest s-a intamplat cam asa: am cunoscut doua tipe cu chef de viata (si cu un pierce pe cat de proaspat, pe atat de scapat pe jos si cautat in patru labe), am baut toate combinatiile posibile din lichidele enumerate mai sus, am ras cum n-am mai ras de mult (deh, oameni nebuni, atmosfera nebuna), am vazut un film bun („Taken” pentru curiosi) si am fugit de la unul de groaza („Shutter” pentru amatori), am avut o discutie mai mult decat filosofica pentru ora 4 dimineata si dupa o sesiune de gadilat shirtless in doi(eram aaaaaaaproximativ decenti pentru cei mai slabi de inger:P). Ah, am mai demontat niste preconceptii (Piţi, la tine ma refer >:P) si am ascultat muzica buna (bataie pe laptop si pana la urma Ioana si Flavia – numita de antementionata „Jojo” =))  – au castigat cu Madonna – Like a virgin! Ha!).

Nu stiu ce s-a intamplat in sufragerie cat n-am fost acolo – daca Dadu mai traieste sau nu (cand am plecat nu dadea nici un semn de viata, sa nu se fi scufundat mititelu`:P), nu stiu de ce radea in hohote Ioana cand era cu Piţi in camera – ce era asa amuzant ma depaseste, ei stiu mai bine, cert e ca musiu avea asa o fata sifonata cand a iesit din camera aia „Am sinuzita..” „Da, da, daaa…nici noi!” – nu stiu ce fata ar fi facut populatia daca intra in dormitor intr-un moment prost ales, dar stiu ca si-ar fi facut o impresie gresita si nu stiu ce credea Piţi despre mine, cert e ca asta-seara l-am lamurit „Da-i inainte cu whisky!” 😛

 

In rest…panarama :)) [cred ca daca ne mai vedem in formula asta – tare mi-e ca o sa se intample curand – o sa facem din nou cunostinta si o sa o luam de la capat, pretending nothing happened :D]

2 comentarii »

  1. piti Said:

    Like a virgin,sinuzita,si 3 in 1…trei intr`un singur pat-improvizat?Stii tu,nu stiu altii :)) Ei bine,nu stiu de ce radea Ioana,cert e ca a trebuit sa`i dau cu Whisky si cu filozofie…e grea viata,mai ales spre sfarsitul sticlei :))…dar ce sa`i faci?”Suntem studenti”-premisa pentru o a doua sesiune cat de curand!
    si…Da`i cu whisky!-like a virgin!

  2. they call me Ioana Said:

    belive it or not..iata`ma..din nou dupa o noapte zbuciumata, mai repede decat ma asteptam…alta casa, alt pat, dar acelasi camarad de razboi…and now I`m thinkin` about that night…loading….
    ”deschide usa fata nebuna..mi`e frig”….”aaaa…era scara a3a?” damit! so….faceam introducere pt partea unde s`au „incins„ treburile…de la pizza fierbinte! ce credeati? bad thing ca ne`am uitat la acel film oameni buni…incercam sa ma sperii si yo` ca sa par fata finuta si cu frica de rele..dar nu am reusit. I like acting but not pretending.
    de ce radeam? nu stiu de ce radeam…dar stiu de ce rad acum…pt ca nu stiu de ce radeam atunci.
    ”it`s just a yellow lemon tree”….


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un comentariu