I`m just getting started

Mda…

se pare ca modul meu de a vedea lucrurile amuza teribil populatia care nimereste (mai din greseala, mai cu un click timid) pe blogul asta, dovada statisticile [si da, surpriza si pt mine, am si cititori fideli. Amuzant, nu? =)) nu ma intelegeti gresit, ma bucura nespus, doar ca m-a luat putin pe nepregatite] ce incep sa ma traga de maneca zicandu-mi:”Auzi, tanti, nu ti-e rusine la 3 posturi amarate sa ai atata trafic?! Ia fa bine si pun`te serios pe scris ca ajungi expirata!”. Asa ca o sa incerc sa scriu macar un articol pe zi, in cel mai rau caz (facultati, prieteni insistenti ce ma momesc cu cofeina intravenos, animal de casa ce functioneaza pe baza de monitor si tastatura – a se citi „frate mai mic”) unul la doua zile. Nu promit ca vor fi toate (sau vreunul) stralucite, dar eu ma straduiesc (adica imi storc creierii in incercarea de a va fura macar o contractie a muschilor fetei – zambet sau scarba, mi-e perfect egal, atata timp cat va faceti exercitiile zilnice 😛 )

Cam atat pt azi…nu mi-a ajuns cafeaua ca sa mai fiu logica sau rationala pana la ora asta.

Ah, da…Multumesc celor ce isi pierd 5 minute din viata sa citeasca ce imi mai fierbe mie in cap`sorul meu blond…sper sa rezistati in continuare 😀

Un comentariu »

  1. Iisus Said:

    :)) parerea mea foarte sincera e ca ar trebui sa patentezi definitia de „frate mai mic” si o adaugi in urmatoare editie a dex-ului (in cazu’ in care vreo editura o sa mai fie interesata de astfel de carti expirate care din pacate nu se mai cumpara)…foarte tare…”spot on, well done, good show”


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un comentariu